Отиването на зъболекар може да бъде изнервяща, но необходима задача,

...
Отиването на зъболекар може да бъде изнервяща, но необходима задача,
Коментари Харесай

Зъболекар споделя значението на „тайните кодове“, които използват „зад гърба ви“ при прегледи

Отиването на ортодонт може да бъде изнервяща, само че нужна задача, изключително в случай че не разбирате какво става споделил за вас по време на срещата.

Повечето зъболекари правят добра работа, като изясняват на пациентите си дали зъбите им са в положително или неприятно положение. Те знаят, че (вероятно) не сте прекарали пет години в образование по дентална медицина, тъй че ще би трябвало нещата да бъдат обяснени с елементарни думи.

Въпреки това, от време на време нещата може да ви излязат напряко през главата. Последният път, когато отидохте на ортодонт, споделиха ли ви куп цифри на глас, до момента в който ви ръгаха по зъбите и венците - и вие нямахте визия какво се случва? Сега един ортодонт показа „ тайните “ кодове, които употребява „ зад тила ви “ – с цел да можете да знаете тъкмо какво се случва.

Базираният в Лондон ортодонт доктор Онкар Мудхар се обърна към TikTok, с цел да показа „ какъв е кодът значи ". „ Идвате при нас, зъболекарите, и ние бъркаме във венците ви и спестяваме няколко номера “, изясни той. „ Едно, дв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР