ГЕРБ издига Томислав Дончев за водач на листата с кандидати

...
ГЕРБ издига Томислав Дончев за водач на листата с кандидати
Коментари Харесай

ГЕРБ регистрира листата си в Габрово, водач е Томислав Дончев

ГЕРБ издига Томислав Дончев за лидер на листата с претенденти за народни представители на ГЕРБ-СДС от Габровския изборен регион, заяви БНР. На идващите позиции са представители на всяка от общините в региона. Осмото място в листата се попълня от квотата на Съюз на демократичните сили.
Очаквано отпред на листата на ГЕРБ–СДС с претенденти за 50-то Народно събрание от Габровския изборен регион застава Томислав Дончев, който е заместник-председател на партия ГЕРБ, а през годините е бил вицепремиер, евродепутат, министър, депутат, кмет на Габрово. Дончев прави поръчка, че ще работи за довеждане докрай на огромните инфраструктурни планове в региона и акцентира нуждата от създаване на нова индустриална зона, повишението на стандарта на живот, както и развиването на професионалното обучение в района.
Второто място в листата на ГЕРБ, която през днешния ден беше записана в Районната изборна комисия в Габрово, заема ново лице, представител на гражданската квота – спортният управител Михаил Митов, който е изпълнителен шеф на Футболен клуб „ Янтра Габрово “.
На идващите позиции са общински консултант от Севлиево и локалните партийни координатори от Трявна и Дряново.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР