Хърватският тенисист Марин Чилич, който е победител от Откритото първенство

...
Хърватският тенисист Марин Чилич, който е победител от Откритото първенство
Коментари Харесай

Двама отпаднаха от US Open

Хърватският тенисист Марин Чилич, който е победител от Откритото състезание на Съединени американски щати през 2014 година, както и канадецът Денис Шаповалов оповестиха, че няма да вземат участие на " Флашинг Медоус " поради травми на коляното, оповестиха уредниците на шампионата.

Бившият номер 3 в света Чилич, който е на 34 години, падна до 121-во място в международната класация на АТП и е изиграл единствено няколко мача през този сезон, като последният беше през юли на шампионат в Умаг.

Тогава той загуби в два сета от италианеца Флавио Коболи. Чилич доближи до полуфинал на " Ролан Гарос " през предходната година, където загуби от норвежеца Каспер Рууд. На Откритото състезание на Съединени американски щати преди година бе отстранен на осминафиналите от бъдещия победител Карлос Алкарас от Испания.

24-годишният Шаповалов, който е 22-ри в международната класация, не е играл от " Уимбълдън " насам. " Въпреки всичките ми старания да бъде на 100% подготвен за Ню Йорк коляното ми има потребност от още време и съм заставен да се откажа ", разяснява той в обществените мрежи.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР