Харизматичната Чарлийз Терон влиза в екшън роля в най-новата лента

...
Харизматичната Чарлийз Терон влиза в екшън роля в най-новата лента
Коментари Харесай

Чарлийз Терон гола като Атомна блондинка

Харизматичната Чарлийз Терон влиза в екшън роля в най-новата лента - " Атомна русокоска ". Интересен е и методът, по който тя е въведена във кино лентата, а точно - изплува от вана, цялостна с лед, а секунди по-късно се изправя пред огледалото и камерата демонстрира голото й тяло.

Бой, експедитивност, изострен разум и подиуми, наситени с еротика от една... русокоска.

 Снимка 306642

Историята ни връща към ноември 1989 година. Комунизмът се разрушава, скоро ще падне и Берлинската стена. Преди да се случи това обаче би трябвало да бъде позволена още една мистерия - сътрудник под прикритие от МИ 6 е погубен в Берлин. Той е пренасял информация, предоставена му в Източния блок - лист с всички сътрудници и шпиони, които работят в Берлин, без значение от това коя страна ги е вербувала. Подобен лист обаче не е открит у него след гибелта му.

Време е Лорейн Броутън (бел. ред. Чарлийз Терон), умел разузнавач, да се заеме с тази " бомба със закъснител ", като в историята не липсват акценти върху публичните безредици, шпионажа и секрети покушения - и всичко това се случва, с цел да бъде открит въпросният скъп лист и да бъдат избавени английските сътрудници, включени в него.

Любопитен подробност е, че филмът е акомодация на комикса " The Coldest City " на Антъни Джонстън и Сам Харт, който споделя за най-смъртоносния сътрудник на МИ 6 Лорейн Броутън.

 Снимка 306643

Времетраена: 1 час и 55 минути

Режисьор: Дейвид Лийч

Актьори: Чарлийз Терон, Джеймс Макавой, Джон Гудман и други

Премиерната дата за България е 11 август

 Снимка 306641

ТРЕЙЛЪР:

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР