Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова се включи в разясняването

...
Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова се включи в разясняването
Коментари Харесай

Прокуратурата поде кампания срещу Елена Йончева

Говорителят на основния прокурор Румяна Арнаудова се включи в разясняването на ”причините ” за настояването на имунитета на шестима народни представители от основния прокурор.
Аранудова не скри, че сигнали против Йончева са подали двама депутати от ГЕРБ, което изяснява офанзивата против нея.

Прокуратурата твърди, че Йончева е взела участие в скица с компания „ Офроуд”, в която са внасяни пари с незаконен генезис. Единствено тя е била опълномощена да оперира с наличните средства в банкова сметка в КТБ.

Срещу другия депутат от Българска социалистическа партия – Георги Михайлов, прокуратурата разполага със данни, че същият е виновен за насъбрани отговорности в размер над 14 млн. лв. на Специализираната болница по хематологични болести.

Срешу Борис Кърчев от ГЕРБ има данни, че е направил две данъчни закононарушения.

Едното от тях е от интервала юни – юли 2015 година. Чрез потребление на документи с погрешно наличие Кърчев съумял да натрупа Данък добавена стойност от 320 хиляди лв.. Сигналите против депутата от ГЕРБ били подадени от неправителствени организации и жители.

За депутатите от „ Воля” Веселин Марешки, Кръстина Таскова и Пламен Христов, прокуратурата е събрала данни от очевидци и притежатели на аптеки, че са били изнудвани.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР