Голяма доза забавление, оспорвани битки и истинско веселие се задава

...
Голяма доза забавление, оспорвани битки и истинско веселие се задава
Коментари Харесай

„Семейни войни“ с нови епизоди от 20-и декември

Голяма доза развлечение, оспорвани борби и същинско забавление се задава в ефира на NOVA с истинските епизоди на „ Семейни войни “ от 20-и декември . Нови лъчезарни фамилии и забавни въпроси предстоят в празничните дни от понеделник до петък от 18:00 ч., а усмихнатият водещ Цветомир Иванов даже ще отпразнува Бъдни вечер и Нова година с участниците в студиото и феновете пред екрана.

„ Много ще се забавляваме дружно! Гледайте предаването и бъдете с нас, защото сме го украсили прелестно и уютно с доста елхи. Семействата са невероятни, с извънредно възприятие за комизъм и ще се забавляваме от самото начало. Въпросите се неповторими, като продължаваме с хумора към всички участници “, споделя водещият на „ Семейни войни “ Цветомир Иванов .

В новите епизоди на обичаната фамилна телевизионна игра в ъпросите към участниците ще продължат да провокират логиката и да основават всевъзможни смешки. В празничните дни „ Семейни войни “ ще насочи необикновени въпроси към гостуващите фамилии , от които те минимум схващат. Участниците, които ще премерят сили в идващите борби, идват от цяла България, а на Нова година следва шоу по пернишки с две фамилии от емблематичния град.

Освен очарователните участници, предизвикващите смях въпроси и непринудени отговори, въодушевление ще донесе и преобразеното студио. Празничната атмосфера в „ Семейни войни “ ще радва феновете на NOVA чак до Йордановден.

Кои фамилии ще сграбчен успеха и ще отговорят най-точно на въпросите, заложени на 100 индивида, не пропускайте да разберете в празничните епизоди на „ Семейни войни “ всеки работен ден от 20-и декември в 18:00 ч. по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР