Голмайсторът на Манчестър Юнайтед за миналия сезон Златан Ибрахимович може

...
Голмайсторът на Манчестър Юнайтед за миналия сезон Златан Ибрахимович може
Коментари Харесай

Ибра може да бъде готов още през октомври

Голмайсторът на Манчестър Юнайтед за предишния сезон Златан Ибрахимович може да бъде подготвен за игра още през октомври. 35-годишният нападател получи тежка травма на коляното през април и всички прогнози сочеха, че той няма да може да се завърне преди края на календарната година. Поради тази причина Манчестър Юнайтед не се възползва от опцията да удължи договора на шведа за още един сезон и от 1 юли той е свободен сътрудник.

Вчера " Сън " излезе с информацията, че възобновяване на Ибра върви доста по-бързо от предстоящото и изданието удостовери появилата се още преди месец догадка, че шведът въпреки всичко може да получи нов контракт на " Олд Трафорд ". Днес таблоидът добави и по-конкретни периоди, в които медицинският щаб на Юнайтед чака Ибрахимович да бъде подготвен.

Златан има предложения и от други клубове от Премиър лийг, както и от Съединени американски щати, и от Китай, само че желанието на самия футболист е да остане на " Олд Трафорд ". След като той се възвърне изцяло, ще му бъде препоръчан кратковременен контракт до края на сезона. Ако последните прогнози са правилни, то това може да се случи още през октомври.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР