Големият баскетболен треньор Константин Папазов отправи специално видео обръщение към

...
Големият баскетболен треньор Константин Папазов отправи специално видео обръщение към
Коментари Харесай

Тити Папазов подкрепи Зико и обясни защо ще гласува за него ВИДЕО

Големият баскетболен треньор Константин Папазов насочи особено видео послание към пловдивчани в поддръжка на своя другар Здравко Димитров, който е претендент на ГЕРБ за кмет на Пловдив.

Ето, какво споделя в него:

Може би ще се изненадате, че тъкмо аз вземам участие в акцията за кмет на Пловдив. Така е, тъй като имам доста другари и тъй като Зико заслужава.

А за какво Зико?

Защото Зико остава правилен повече от 40 години на Пловдив. Когато всички спортисти и баскетболисти, мечтаеха да бъдат в ЦСКА, Зико беше национал. ЦСКА доста желаеха да премине към тях и го направиха по силата на комунистическите наредби. Но той направи всичко допустимо да се върне, там където е сърцето му. Сърцето на Зико е в Пловдив. И през целия му витален път, който е извървял досега, постоянно се е борил за Пловдив.

Защо Зико?

Защото Здравко направи доста като регионален шеф. Защото с цел да бъдеш добър кмет, би трябвало да можеш да управляваш и да имаш опит. А Зико има голям опит.

Защо Зико?

Защото не е елементарно да се завоюва взискателното доверие на премиера на България. Един от дребното хора, които се употребяват от това доверие е точно Зико. Защото Зико ще се бори за вас, за своя роден град, с цел да откри почтено място в бюджета на България. Това може да стане доста по-лесно, когато ти имат вяра тези, които ръководят.

Защо Зико?

Защото пловдивчани постоянно сте желали да се мерите със София, а за какво пък да не бъдете по-добре и от София?! Ако имате положителния кмет, подготвен да застане с престижа си, тъй като е праволинеен и ще направи всичко за вас.

Защо Зико?

Защото когато един човек е роден победител, той постоянно в душата си желае да побеждава. Ако Зико победи, побеждавате Вие, дами и господа, от Пловдив!

За Зико Димитров!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР