Големите технологични компании бяха сред присъстващите и награждаваните по време

...
Големите технологични компании бяха сред присъстващите и награждаваните по време
Коментари Харесай

Видео рекламите, с които Apple спечели престижни награди на фестивала в Кан

Големите софтуерни компании бяха измежду присъстващите и награждаваните по време на най-престижното събитие за реклама в света за годината - фестивалът в Кан, Франция, Cannes Lions. 

Apple бе една от тях. Тя сграбчи няколко награди за акциите си от последната година, които несъмнено привличаха внимание и се отличиха с качества. " Apple в исторически проект имаше доста наличие на фестивала, само че тази година тя направи едно от най-силните си представяния ", коментира 9to5mac.com. 

Тази година тя взе две от топ оценките на Кан - Гран при, едното за ритейл програмата й, а другото - за вирусно споделяната в интернет реклама “Welcome Home ” на HomePod. 

Освен това “Welcome Home ” получи две награди Златен лъв, две Сребърен лъв и един Бронзов лъв.

Рекламни начинания на компанията бяха номинирани и за други призове на фестивала, главно в категорията за кино творчество " Film Craft ". Една от най-хубавите реклами на Apple с кино качества бе тази на режисьора Спайк Джоунз и организация TBWAMedia Arts Lab Лос Анджелис. 

Ритейл програмата Today at Apple бе тематика на диалози цяла седмица на фестивала в Кан. В сряда старшият вицепрезидент Аджела Арендс даде изявление в Кан, в което дискутираше визията за търговия на дребно на Apple. 

Ето и някои от водещите реклами на марката, които бяха наградени. 

 

 

 

 

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР