Главният редактор на украинското издание Страна Игор Гужва публикува данни

...
Главният редактор на украинското издание Страна Игор Гужва публикува данни
Коментари Харесай

Шокиращи първи резултати от президентските избори в Украйна

Главният редактор на украинското издание " Страна " Игор Гужва разгласява данни от екзитпол, замаскирани като " маркетингово изследване за желанията на украинците към разнообразни спиртни питиета през последния ден на март 2019 година, написа Блиц.

1. Настойка от коприва " Зеленото дребосъче " — 27–29%.
2. Ликьор " Шоколадовия заек " — 16–17%.
3. Настойка юго-източна с кора от московска бреза - 14–15,5%.
4. Коктейл Ю-1960 — 14–14,5%

Следват още четири алкохолни питиета без шансове за втори тур. 

Разшифровката на данните сочи, че на президентските избори в Украйна любимец, както и в предварителните изследвания, е 41-годишният комедиен артист Володимир Зеленски, представител на партия " Слуга на народа " с резултат сред 26,8 и 28,8%.

Той е следван от настоящия президент Петро Порошенко с 16-17%, на второ място излиза представителя на " Опозиционна платформа - за живота " Юрий Бойко с 14-15,5, а водачът на партия " Баткившчина " и някогашен министър председател на Украйна Юлия Тимошенко остава четвърта с 14-14,5 на 100.

Никой от претендентите не доближава нужните за победа на първия тур над 50% от гласовете и следва втори тур на изборите, който ще се организира на 21 април. Най-вероятно противник на Зеленски на втория тур ще бъде Порошенко.

Игор Гужва наскоро бе заставен да напусне Украина и да потърси политическо леговище в Австрия, след серия обиски в редакцията на изданието и закани против него и сътрудниците му. Данните, които е разгласил по неофициална информация са от екзитпол, проведет от щаба на Юрий Бойко.  

Същевременно екзитполът на Киемския интернационален институт по социология сочи, че на втори тур отиват Зеленски и Тимошенко, а Порошенко отпада. 

Главният пропагандист на Порошенко, оповестява в своя Facebook, че яки момчета на Юлия Тимошенко към този момент разпъват палатки и стартират блокада на ЦИК.

Явно в Киев следва гореща нощ.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР