Главният изпълнителен директор на Първа инвестиционна банка Неделчо Неделчев взе

...
Главният изпълнителен директор на Първа инвестиционна банка Неделчо Неделчев взе
Коментари Харесай

Югоизточна Европа с потенциал да привличат инвестиции

Главният изпълнителен шеф на Първа капиталова банка Неделчо Неделчев взе присъединяване в годишната Генерална асамблея на Европейската лига за икономическо съдействие (ELEC). Събитието се организира сега в София, като ще продължи и в границите на утрешния ден. В хода на Асамблеята Европейската лига взаимно с Европейския институт за тактики и разбори (EISA) проведоха интернационална конференция на тематика „ Новата Европа, сред Запада и Изтока – енергетика и инфраструктура като предпоставки за напредък “.

По време на конференцията господин Неделчев показа пред интернационалните посетители капиталовите благоприятни условия, които се разкриват в България и страните от Югоизточна Европа. В хода на полемиката господин Неделчев акцентира сериозното икономическо развиване, което се следи в тези страни през последните години и капацитета за сполучливо осъществяване на бизнес планове.

„ Югоизточна Европа е с отлични макроикономически индикатори, само че има потребност от развиване на инфраструктурата и бизнес компетентността. Потенциал за постоянен растеж означаваме освен в потребителското търсене, само че и в промишлеността, което е причина за повече вложения в България и района “, показа господин Неделчев.

Участие в конференцията взеха също по този начин господин Барон Бернард Сноа, президент на Европейската лига, госпожа Меган Ричардс, шеф Енергийна политика, Европейска комисия, господин Жак Андре Трош, президент на ARRI, Франция и други Събитието бе почетено и от Н.В. Симеон Сакскобургготски.

Европейският институт за тактики и разбори (EISA) е основан през 2016 година като взаимна институция сред Европейската лига за икономическо съдействие (E.L.E.C.) и Българска академия на науките.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР