Престижно отличие получи един от най-новите и модерни хотели под

...
Престижно отличие получи един от най-новите и модерни хотели под
Коментари Харесай

Наградиха най-модерния хотел в Пловдив с високо отличие

Престижно отличие получи един от най-новите и съвременни хотели под тепетата. Хотел DoubleTree by Hilton Plovdiv Center е почетен всред всички Hilton хотели в Европа с премия за чудесно обслужване и предложение на високи стандарти.

„ Това самопризнание е резултат от упорития труд и отдаденост на целия ни екип. Благодарим на всички, които ни поддържаха по пътя и способстваха за този триумф. За нас тази премия е освен чест, само че и мотивация да продължаваме да се стремим към високи достижения ”, споделя с горделивост екипът от експерти, съдействали за високото отличие.

DoubleTree by Hilton Plovdiv Center е най-новият и съвременен хотел в сърцето на Пловдив. Намира се против църквата " Света Петка " на бул. „ Княгиня Мария Луиза “ и поради централното си местонахождение, гостите на хотела могат елементарно да стигнат до всички забележителности на града и да се насладят на отмора, обогатена с цветни екскурзии и изкушения за сетивата.



Античният спектакъл е единствено на 450 метра от хотела; Римският стадион е на 800 метра и Старият град - на 300 метра. Центърът на Пловдив е в границите на по-малко от 600 метра, Епископската базилика на 300 метра, а Градската художествена изложба е на 750 метра разстояние.



Хотелът включва 162 съвременни стаи, четири многофункционални места за срещи с дневна светлина, бална зала с потенциал до 220 души, под земята паркинг с потенциал до 50 автомобила, два първокласни ресторанта, уелнес и денонощна фитнес зона.



За бизнес гостите пък в хотела има разполагаем разнообразни по мярка конферентни зали и опция за организирането и провеждането на всевъзможен вид събития. Залите ни са с потенциал от 5 до 220 души. Най-малката зала вид „ Заседателна зала “ е с потенциал до 10 индивида и е подобаваща за частни бизнес срещи. Оборудвана е с най-голям клас технологии, които разрешават свързване по интернет, видео диалози и конферентни диалози. Най-голямата зала „ Евмолпия “ е с потенциал до 220 души, като е подобаваща, както за огромни конференции, по този начин и за сватби и персонални празненства. Другите две зали са извънредно гъвкави, защото могат да съберат сред 20 и 90 души и могат да бъдат преобразявани в разнообразни подредби за другите събития – от " театрална класификация " до вид " кабаре ".



Великолепните шедьоври в италиански ресторант Il Monte пък са въодушевени от италианската кухня и ще ви води на кулинарно странствуване напряко в сърцето на Италия. В новото меню Specials ще откриете голям брой вкусни изкушения, която ще доставят същинска приятност на небцето ви.

Вижте някои от неустоимите деликатеси на ресторант Il Monte:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР