Гласувайте ни задачи. Давам дума и се подписвам. Защото казаното

...
Гласувайте ни задачи. Давам дума и се подписвам. Защото казаното
Коментари Харесай

Марешки изненада с оригинален клип по телевизиите

„ Гласувайте ни задания. Давам дума и се подписвам. Защото казаното отлита, а написаното остава ” – споделя водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки в клип, който досега се обрисува като най-оригиналното видео в тази предизборна акция.  

В началните фрагменти се завъртат знакови специалности – пекар, дърворезбар и доктор. Хора на духа, труда, интелекта и творчеството. Всеки от тях поставя своя неповторим отпечатък в това, което прави. Идеята е, че всичко, което вършим, в действителност е нашият житейски автограф. Това, с което оставяме диря.

 



Кулминацията на клипа, обаче, води не към алегоричен, а действителен автограф – този на политика под невиждания Договор с Веселин Марешки. Типичната за договорите структура с Възложител и Изпълнител е въведена с думите:

„ Време е за персони, които схващат, че народът разпорежда, а политикът извършва. “

Договорът е неповторим, двустранен документ сред претендент за народен представител и всеки гласоподавател поотделно. Той прекрачва мъглявото разбиране „ публичен контракт “  и минава към класическо договаряне, познато от гражданското право – две страни, периоди и неустойки. Любопитното е, че жителят е повдигнат действително до позиция на Възложител, което е новаторско и по всичко проличава, че се приема добре от хората.



И видеото, и посланията се отличават внезапно от общоприетите предизборни клишета. Клипът е сниман с кино качество и се откроява в рекламните блокове на малките екрани. Зад продукцията стои PR eкипът на Веселин Марешки,  режисьорът  Ясен Григоров  и  продуцентът Александър Христов от „ Албион филмс “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР