Германската футболна легенда Томас Хеслер е измъчван от мистериозна болест.

...
Германската футболна легенда Томас Хеслер е измъчван от мистериозна болест.
Коментари Харесай

Германска футболна легенда е измъчван от мистериозна болест

Германската футболна легенда Томас Хеслер е малтретиран от мистериозна болест. Заради казуса 56-годишният международен и европейски първенец не може да води тренировките на шестодивизионния берлински Пройсен.

Според информация на „ Билд “, Хеслер е получил загуба на паметта по време на последния мач на отбора си през уикенда и не е съумял да приказва с футболистите. Бившият халф на Ювентус, Рома и Борусия Дортмунд се е оплакал от болки в гърба и звънтене в ушите. Лекарите към момента не знаят каква болест е сполетяла именития футболист, защото резултатите от направените кръвни проучвания не са излезли.

„ В момента не мога да организирам тренировките на тима, защото не знам какво ми е “, разяснява Томас Хеслер пред най-тиражираният немски вестник.

„ Шокирани сме поради неговото здравословно положение. Много сме обезпокоени, защото никой не знае какво му е. Няма да го изоставим и да го уволним. Той излиза в болнични. Ще остане част от Пройсен, само че с него ще преценим дали като треньор или на друга служба “, добави спортният шеф на клуба Пиер Зайферт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР