Газопроводът Северен поток 1, който беше повреден при саботаж, трябва

...
Газопроводът Северен поток 1, който беше повреден при саботаж, трябва
Коментари Харесай

Премиерът на Саксония призова да се ремонтира Северен поток-1

Газопроводът " Северен поток 1 ", който беше развален при бойкот, би трябвало да бъде ремонтиран, защото Германия ще се нуждае от по-евтин газ след края на военните дейности в Украйна. Това съобщи министър-председателят на Саксония, заместник-председател на Християндемократическия съюз Михаел Кречмер в изявление за вестниците от групата, оповестява ТАСС.
" Въпросът с съветския газ не стои, до момента в който се води войната ", сподели той. Но сега, съгласно него, би трябвало да се внимава инфраструктурата на " Северен поток " да бъде обезопасена от по-нататъшно заличаване. „ Операторът би трябвало да обезпечи условия тръбопроводът да бъде ремонтиран. Времето изтича. Ако повредата не бъде поправена, Северен поток ще стане негоден за дълго време “, сподели той.

" Трябва да имаме вид, при който да използваме освен безценен полутечен газ след края на войната. Ще би трябвало да се реши в коя страна могат да се купят по-евтини други възможности, това дава отговор на нашите национални ползи ", сподели Михаел Кречмер.
Германия зависи от доставките на полутечен газ, изграждайки терминали за това. Към днешна дата публично работи единствено един, на 14 януари канцлерът Олаф Шолц ще открие втория.
Компанията " Северен поток " заяви за „ невиждано опустошение “ на 26 септември 2022 година на три низа от морските газопроводи „ Северен поток 1 “ и „ Северен поток 2 “ покрай датския остров Борнхолм. По-късно шведски сеизмолози прецизираха, че са записали две детонации. Шведската прокуратура на 18 ноември съобщи, че детонациите на газопроводите са бойкот, следствието продължава.

Следователи в Русия образуваха наказателно дело за акт на интернационален тероризъм по отношение на детонациите. В момента е невероятно да се дефинира времето за възобновяване на газопроводите. Руският президент Владимир Путин съобщи, че отговорността за обстановката е на Запада, който " в действителност стартира да унищожава общоевропейската енергийна инфраструктура "
Източник: ТАСС
Следвайте " Гласове " в
 
14 Яну 20235114 Яну 202341614 Яну 202363814 Яну 202318214 Яну 2023155914 Яну 2023868КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани10 Яну 2023278211 Яну 202375511 Яну 202359628 Дек 2022865
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР