Футболистът на ПСЖ Анхел Ди Мария написа в социалните мрежи

...
Футболистът на ПСЖ Анхел Ди Мария написа в социалните мрежи
Коментари Харесай

Анхел Ди Мария с впечатляващ текст за живота на футболиста

Футболистът на ПСЖ Анхел Ди Мария написа в обществените мрежи впечатляващ текст за живота на футболиста:

„ Какво прави в понеделник? Отидох да упражнявам.

Какво прави във вторник? Отидох да упражнявам.

Какво прави в сряда? Отидох да упражнявам.

Какво прави в четвъртък? Отидох да упражнявам.

Какво прави в петък? Отидох да упражнявам.

Правим ли нещо този уикенд? Не мога, имам мач.

Тренировката е приключила, изправени, сакът на рамо, спирате за миг и поглеждате терена - тази свещена земя, земята, камъчетата, неравностите, бабуните, тревата, мястото, където играем. Тази земя и камъчетата, върху които сме падали и наранявали коленете, бедрата, лактите и ръцете си. Тези бабуни и камъчета, които ни дразнеха, до момента в който играехме. Тази тиня, която цапаше цялата къща дотам, че майките ни да ни споделят: „ Остави обувките и чорапите си на открито и отиди непосредствено под душа “.

Какво ни дава сили всяка година да стартираме шампионата? „ Обичам да дремя в неделя “, това ви споделя всеки. „ Футболът на дребни малки врати е по-добре “ ти споделят приятелите. „ Никога не сме дружно “, ти споделя приятелката. „ Мисли за учене, обучение и работа “, ви споделят околните. Мислиш и се усмихваш. Знаят ли те какво значи футболът за теб? Какво знаят за напрежението и нервите, които ви държат будни през нощта преди мача? Какво знаят за мачовете, в които сте играли контузени или грипави?

Какво знаят те по какъв начин се чувстваш, когато вкараш гол и съотборниците ти те прегърнат? Какво знаят те, когато тичаш след рейса, с цел да не пристигнеш късно за подготовка? Какво знаят за това по какъв начин задържаш дъха си, когато треньорът приказва? Знаят ли какво е да тренираш крепко по време на предсезонната подготовка, когато приятелите ти са на отмора? Какво знаят те за тези ежедневни срещи и хората, които оставят диря в живота ти и споделят насладите и сълзите ти? Терен, камъчета, трева, 10 души с вас, 11 от другата страна, топка и съдийска свирка. Това е нашият живот, какво знаят те?

Много хора споделят, че футболът няма нищо общо с живота! Не знам какъв брой знаят за живота, само че за футбола, те не знаят нищо! "

Анхел ди Мария
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР