Фотошпиони на британското издание AutoExpress успяха да заснемат новата Skoda

...
Фотошпиони на британското издание AutoExpress успяха да заснемат новата Skoda
Коментари Харесай

Ето я новата по-голяма Skoda Superb

Фотошпиони на английското издание AutoExpress съумяха да снимат новата Skoda Superb по време на едни от първите обществени проби на модела. Колата е покрита напълно с камуфлаж, който да резервира в загадка измененията в дизайна най-малко първоначално. Четвъртото потомство на Superb ще бъде основано на платформата MQB, сходно на идващото потомство на Passat с който ще споделят една и съща поточна линия в завода в Братислава.
`Ето

Макар фотосите да не разкриват доста от промени във външността, то сигурно можем да отбележим новата решетка в предната част, която към този момент е по-голяма и е ситуирана по-надолу в бронята. Страничната фотография разкрива по-голямата дължина на модела, както и друг дизайн на задната ризница и C-колонката, които също основават заблуда за по-издължени форми.
`Ето

От Skoda дават обещание огромни промени и в интериора, където ще забележим напълно нов дизайнерски език с изменена инфотеймънт система и по-луксозни материали. Вероятно ще забележим част от технологиите, които дебютираха при електрическата Skoda Enyaq, като да вземем за пример 13-инчовия инфотеймънт екран и други. По отношение на задвижването, както и досега, чешкия бранд ще резервира избора сред разнообразни бензинови и дизелови варианти, както и няколко хибридни такива.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР