Финансовият министър Владислав Горанов ще отговори на въпрос на председателя

...
Финансовият министър Владислав Горанов ще отговори на въпрос на председателя
Коментари Харесай

Горанов отчита трите месеца изпълнение на бюджета


Финансовият министър Владислав Горанов ще отговори на въпрос на ръководителя на бюджетната комисия за настоящото осъществяване на бюджета за първите три месеца на 2018 година, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Към Горанов има и въпрос по отношение на постигнатото от Министерството на финансите за понижаване на административната тежест.

Регионалният министър Николай Нанков е с нй-дълъг лист на заложени въпроси – 16. Освен за положението на разнообразни пътни артерии в страна той ще даде пояснения по отношение на разкриване на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Клепало" сред Република България и Република Македония.

Румен Порожанов, министър на земеделието, храните и горите ще отговори на въпрос по отношение на данни за систематизиране на общините по % на лесистост, както и по отношение на политиката на Министерството на земеделието, храните и горите за развиването на бранш "Пчеларство".

На парламентарен надзор ще бъдат подложени и икономическият министър Емил Караниколов, Красимир Вълчев, министър на образованието и науката и Цецка Цачева, министър на правораздаването. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР