Филмът Не се тревожи, скъпа, с режисьор Оливия Уайлд, беше

...
Филмът Не се тревожи, скъпа, с режисьор Оливия Уайлд, беше
Коментари Харесай

Оливия Уайлд представи най-новия си филм на кинофестивала във Венеция

Филмът „ Не се тревожи, скъпа ”, с режисьор Оливия Уайлд, беше една от най-очакваните министър председатели на 79-ото издание на филмовия фестивал във Венеция, написа NOVA.

В еротичния психотрилър вземат участие Хари Стайлс, Крис Пайн и Флорънс Пю. Историята, в която се преплитат обич и тайнственост, води феновете в една паралелна действителност. Действието се развива през 50-те. Свръхсекретният план „ Виктори ” е в центъра на тайнствени обрати и опияняващи съзнанието сюжетни линии.

„ Подкастът на обществеността „ Виктори ” е, че всичко, което е красиво, е по едно и също време злокобно. Това беше замисълът. Исках да направя по този начин, че дамите да се почувстват мощни, а феновете да усетят, че това е филм от нашето време и да бъдат въодушевени от героиня като Алис ”, показа Оливия Уайлд.

Това е трети кино план, в който взе участие артистът Хари Стайлс, с който Уайлд има връзка от близо две години.

„ Това, което се надявам хората да схванат от кино лентата, е, че от време на време би трябвало да се откажем от нещо, с цел да постъпим вярно. Както и да излезем от зоната си на комфорт. Всички ние желаеме да живеем един комфортен живот и да пренебрегваме доста от събитията, които се случват по света. Няма по какъв начин обаче да отречем, че те са факт ”, сподели Хари Стайлс.

„ При актьорството черпиш музи от свои прекарвания, както и от житейския си опит. В по-голямата си част обаче, това да бъдеш артист е да се опиташ да бъдеш някой различен. Това е нещото, което за мен е най-забавно в киното ”, показа още артистът, който е по-познат на необятната аудитория като артист.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР