Fibank (Първа инвестиционна банка) и един от най-големите онлайн търговци

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) и един от най-големите онлайн търговци
Коментари Харесай

Fibank и eMAG с нова кобрандирана Visa карта

Fibank (Първа капиталова банка) и един от най-големите онлайн търговци eMAG сплотиха старания в създаването на новаторски картов артикул. С кобрандираната Visa кредитна карта Fibank-eMAG, клиентите могат да разсрочват направените от тях онлайн покупки в уеб страницата www.emag.bg на безлихвени месечни вноски, без да заплащат комисиона. При покупката на избрани артикули, тази алтернатива доближава до 12 равни месечни вноски.

Друго значимо преимущество на Visa картата Fibank-eMAG е присъединяване на притежателите ѝ в стратегия за преданост. При извършване на покупки в уеб страницата www.emag.bg, те натрупват в своя акаунт бонус точки до 10% от цената на покупката, според от категорията на продукта. Точките могат да бъдат употребявани като паричен еквивалент при последващи покупки. Револвиращата кредитна карта Visa се предлага със застраховка при пътешестване в чужбина и по избор на клиента – със застраховка „ Злополука “ от FiHealth.

Във връзка със стартирането на новия артикул, Главният изпълнителен шеф и Председател на Управителния съвет на Fibank – господин Никола Бакалов, споделя: “Картовото портфолио на Fibank е извънредно разнообразно, а картата Fibank-eMAG е едно свежо допълнение към него. Тя съчетава удобствата на класическите кредитни карти, като ги добавя с опцията за разсрочване на месечни вноски. Вярваме, че в дълготраен проект партньорството ни с eMAG ще способства за възстановяване на потребителско преживяване и ще направи онлайн извършването на покупки още по-достъпно, на ниска цена и прелестно “.

„ Виждаме от ден на ден хора да купуват онлайн, тъй като е елементарно и безвредно. Отсега нататък има още аргументи да изберете тази алтернатива и да заплащате с новата Visa кредитна карта Fibank-eMAG. Новият ни артикул е създаден и персонализиран съгласно характерните потребности на клиентите за финансиране на техните покупки, като те в същото време получават
бонус до 10% от цената на закупените артикули, натрупвани в точки за преданост непосредствено по техния акаунт. Вярваме, че партньорството ни с Fibank и финансовият артикул, който разработихме дружно, ще повдигнат преживяването при извършване на покупки до последващо равнище “, разяснява Андрей Попеску, Генерален управител на eMAG България.

„ В резултат от пандемията за хората в цяла Европа онлайн покупките към този момент не са просто улеснение, а нужда. В България съвсем 30% от картодържателите на Visa, които всекидневно не са плащали онлайн през 14-те месеца до март 2020 година, в този момент трансформират държанието си в посока на този способ на разплащане. Благодарение на съдействието сред Fibank и eMAG България, локалните клиенти към този момент имат опцията да заплащат със своята Visa карта Fibank-eMAG по сигурен, бърз и елементарен метод “, разяснява Красимира Райчева, управител на Visa за България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР