Ризотото има придирчива репутация, но е напълно подходящо за седмицата

...
Ризотото има придирчива репутация, но е напълно подходящо за седмицата
Коментари Харесай

Замразеният грах и лимонът добавят сложност към това подходящо за седмицата ризото

Ризотото има придирчива известност, само че е изцяло уместно за седмицата и може да се подготви от началото до края за малко повече от половин час. Също по този начин е многофункционален и адаптивен и е превъзходен метод да употребявате съставките, които към този момент имате в кухнята си, в това число замразени зеленчуци.

В тази рецепта от нашата книга „ Гответе каквото имате “, която се основава на съществени артикули за килера с цел да приготвим лесни вечерни ястия, ние трансформираме няколко съществени съставки в ризото, изпълнено с ярки, ободряващи усети.

За начало задушаваме лука в маслото, до момента в който омекне, по-късно прибавяме ориз Арборио и гответе, като бъркаме непрестанно, до момента в който зрънцата прозират по краищата. Горещият бульон се разбърква в ориза лека-полека, до момента в който оризът стане ал денте и сипкав, само че не и чорба. Оризът е подготвен, когато зърната са нежни, само че резервират леко дъвчене в центъра; те не би трябвало да са отмерено меки на всички места.

Изключено от котлона, се прибавя малко повече масло за богатств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР