Фенове от фракцията Ултрас Левски“ коментираха срещата си с мажоритарния

...
Фенове от фракцията Ултрас Левски“ коментираха срещата си с мажоритарния
Коментари Харесай

Феновете на Левски: Не е вярно, че сме нахлули в офиса на Сираков - имахме среща

Фенове от фракцията " Ултрас Левски “ разясниха срещата си с мажоритарния притежател на клуба Наско Сираков, която се организира по-рано през днешния ден в офисите на легендата на „ сините “.

" Да, видяхме се с Наско Сираков, като попитахме преди този момент дали може да се срещнем. Искахме да му зададем някои въпроси за положението на клуба, които ни вълнуват. Не дават отговор на истината появили се информации, че сме нахлули и сме търсили обяснение”, обявиха почитателите пред dsport.bg.

" Коментирахме наболели въпроси от близкото минало, от сегашното на клуба и настоящето му положение, както и най-близкото бъдеще. Той ни изясни, напълно умерено, за какво са се случили някои неща и какво се прави от страна на клуба, с цел да може Левски да оцелее финансово.”

" Сираков ни сподели, че ще приказва по-късно през днешния ден по " Дарик радио " и там ще изясни всички наболели тематики от финансовото и спортно-техническото положение на Левски. Тръгнахме си обнадеждени, че има бъдеще пред нашия обичан клуб “, допълниха ентусиастите на „ сините “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР