Феноменално парти организира Краси Гешева по случай 26-ия си рожден

...
Феноменално парти организира Краси Гешева по случай 26-ия си рожден
Коментари Харесай

Краси Гешева с мега парти в White bar СНИМКИ

Феноменално празненство провежда Краси Гешева по случай 26-ия си рожден ден. Всестранно развитата хубавица - психолог, актьор и бизнесмен, почерпи околните си другари в невероятната конюнктура на известното пловдивско заведение White bar. Сред гостите на младата дама бяха ръководителят на сдружението на психолозите в България доктор Пламен Димитров, който се слави като най-големия престиж в света на логиката на психиката у нас. Той изненада Краси с куп дарове, част от тях бяха куфар с принадлежности от лимитираната серия на Версаче, книги, отлежало скъпо вино, а също и таблет-телефон със длъжностен номер. Краси е юношески координатор на сдружението на психолозите в България, тъй че несъмнено има потребност от този подарък. 

Другите посетители, бизнес дамите Вера Маркова, Миглена Тонева, Диана Димитрова, младата дизайнерка Соня Сурталова, както и нотариус Нина Добчева затрупаха Краси с цветя и истински дарове. По-късно в купона се причисли и известният диджей Атанас Тонев- Yoko Love.

По време на вечерта се разливаха скъпи питиета и се хапваше вкусна храна. С огромно неспокойствие Краси духна свещите върху бутикова торта със фотография от обичана за нея фотосесия.

След това произнесе вълнуваща тирада, с признателност към приятелите си. " Взаимоотношенията са най-важното нещо в човешкия живот. Трудно се намират положителни и правилни другари, заради тази причина всеки ден благодаря на Бог, че ви имам " - беше част от посланието на водача на младите психолози у нас към гостите.

Забавна част от празненството беше разходка из Главната улица на бъдещата културна столица на Европа. Там професионални фотографи увековечиха празника, като направиха артистични фотоси на празнуващите. Фотосесията се трансформира в огромно и щуро развлечение, което зарадва и инцидентните минувачи на улицата. Танците, смехът и еуфорията в модерното заведение продължиха до сутринта.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР