Фамилията на борчлия №1 във Варна и за жалост кандидат-кмет

...
Фамилията на борчлия №1 във Варна и за жалост кандидат-кмет
Коментари Харесай

САБОТАЖ в Narod.bg: Благомир Коцев мотае делото за заграбените декари от Морската градина за след вота

Фамилията на борчлия №1 във Варна и за жал кандидат-кмет – Благомир Коцев, разгласи война на съда и със саботажи и плач се пробва резервира бизнеса с безплатните декари в Морската градина, научи извънредно Narod.bg.

 Коцеви превзеха Морската градина, като че ли им е бащиния…

Оказа се, че сестрата на претендента на Политическа партия и Демократична България за градоначалник – Биляна Рубинова Коцева, е поискала отказ на състава от Административен съд-Варна по делото за безочливо употребените от комплекса му „ Хоризонт “ декари от Морската градина. Мотивът на сестричката е, че магистратите били политизирали проблема?!? Коцева атакувала съда, въпреки че е „ тежко болна “, най-малко по документи, до 6 октомври.

В същото време в съда е постъпила молба и от Йоан Каратерзиян – експерт по делото, че не може да се яви на втората аварийна дата, дадена от състава – 13 октомври, тъй като бил на образование.

Очевидно Коцеви и другари са твърдо решени да отсрочат решаването на проблема за след изборите. Може би разчитат на някакво по-различно развиване в съда, в случай че Благомир стане кмет, по този начин щото решението да е в тяхна изгода. Накрая май ще излезе, че Благомир Коцев желае кметския пост, единствено с цел да реши проблемите пред фамилния си бизнес?

Воден ли е от публичен интерес, както неведнъж заявява в кандидатирането си за кмет или счита, че постът ще му помогне да оправи бакиите, които е забъркал с задължения, каузи и чиста облага без наеми от шатрите в Морската градина, питат жителите на Варна.

Narod.bgприпомня, че Благомир Коцев е регионален координатор на „ Продължаваме промяната “ за Варненския район. И в случай че персоналните му ползи надвиват над публичните, не го чака нищо положително.

 Коорданиторът на менте Промяната във Ветрино бе хванат с крадено порше

Реклама

Наскоро при профилирана полицейска интервенция бе арестуван районният началник на Политическа партия във Ветрино Пламен Пенев. Той към момента е в ареста поради оранжерията му с канабис и крадено порше, за което към този момент писахме.

Последното съвещание по делото, водено от Варненската районна прокуратура против „ Овърсийз – Хоризонт “ АД за терен от Морската градина, употребен гратис от комплекса на тарикатите Коцеви, пропадна на 26 септември. Причината – двамата представители на компанията – сестрата и бащата на Благомир, били заболели. За да няма никакъв късмет да бъде даден ход на делото отдръпнали и пълномощните от юристите си.

Тъй като бащата Рубин и дъщерята Биляна били неоткриваеми за връчване на призовки за 6 октомври, съдът дефинира нова дата за съвещанието – 13 октомври. Магистратите недвусмислено намекнаха, че повече „ скатавки “ няма да разрешат, тъй като делото е от публичен интерес и няма причина да се точи с епохи.

И тъй като няма по какъв начин фамилията непрекъснато да е болно, се откри друго избавление за отсрочване на решението. Оказва се, че навръх 13 октомври вещото лице по делото – Йоан Каратерзиян – единственият специалист по делата, в които е забъркана Община Варна, бил на образование.

От подаденото искане на Биляна Коцева за отказ на състава излиза наяве, че тя доста държи да няма правосъдно изговаряне преди провеждането на изборите. И едвам е необичайно излиза, че се оплаква от бързо правосъдие, което е юридически казус.

 Това нещо желае да ръководи Варна?

На какво разчитат Коцеви и за какво по този начин бавят финала на делото, откакто Благомир Коцев написа фермани във фейсбук, че няма нищо неправилно да си употребяват гратис част от Морската и да печелят от разположените шатри?

Дали някой не би трябвало да подсети самозабравилите се Коцеви, че братчето с продънен бизнес и да стане кмет, няма по какъв начин да шантажира самостоятелната правосъдна власт да нарушава законите, с цел да постановява решения в тяхна изгода?

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР