ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Брайън Ернандес младши ще има нужда

...
ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Брайън Ернандес младши ще има нужда
Коментари Харесай

Победата в Кентъки Дерби на борда на Mystik Dan осигурява знакова победа за жокея Брайън Ернандес младши

ЛУИСВИЛ, Кентъки (AP) — Брайън Ернандес младши ще има потребност от минута, с цел да усвои знаковата си победа в 150-то Кентъки Дерби.

Може би даже повече време, откогато крайъгълното дерби приключи най-хубавия уикенд в кариерата на жокей, прекаран най-вече под радара.

Роденият в Луизиана язди Mystik Dan до епична победа в събота на Churchill Downs, плъзгайки се около обичания Fierceness около релсата на последния завой и задържане на Сиера Леоне и Forever Young за носа в героичен фотофиниш с три коня. Ернандес даже не беше сигурен, че е спечелил, до момента в който не видя повторението и не прикова очи към плоския екран, който показваше непрекъснатия цикъл.

„ Казвам си, уау, мисля, че преди малко спечелихме Кентъки Дарби “, сподели 38-годишният състезател. „ Но тези коне бяха толкоз надалеч, че не можеше да ги видиш. И тогава те скочиха толкоз бързо.

„ Помислих си: „ О, дребосъче, уповавам се да спечелим. Надявам се, че спечелихме. “ И по-късно, когато затвориха номера ни, беше просто незабавно облекч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР