Европейският съюз ще увеличи помощта за украинските въоръжени сили с

...
Европейският съюз ще увеличи помощта за украинските въоръжени сили с
Коментари Харесай

ЕС реши да увеличи помощта за украинските военни до 1,5 милиарда евро

Европейският съюз ще усили помощта за украинските въоръжени сили с 500 милиона евро, съобщи ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел.

Мишел сподели, че „ след бързо утвърждение помощта на Европейски Съюз за финансиране на към този момент предоставената на Украйна военна техника ще възлиза на 1,5 милиарда евро “, оповестява РИА Новости.

В края на февруари Европейският съюз за първи път реши да финансира помощ за въоръжените сили на Украйна за 500 милиона евро. По време на срещата на върха на Европейски Съюз във Версай Жозеп Борел предложи спомагателни 500 милиона евро.

Освен това, съгласно канадския федерален бюджет за 2022 година, Отава ще предложи на Украйна заем от към 1 милиард канадски $ (около 800 милиона щатски долара) посредством МВФ. Бюджетът също по този начин планува отпущането на спомагателна военна помощ за Украйна в размер на 500 милиона канадски $ (около 400 милиона щатски долара).

Припомняме, Съединени американски щати обявиха, че от началото на съветската специфична интервенция в Украйна Киев е получил военна помощ от Съединени американски щати за 1,7 милиарда $, а по време на цялото президентство на Джо Байдън помощта за Украйна е надхвърлила 2 милиарда $.

Превод: ПИ

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР