Европейската комисия даде своите указания, макар и много закъснели, но

...
Европейската комисия даде своите указания, макар и много закъснели, но
Коментари Харесай

Борисов хем казва за ЕК, че се забавила с коронавируса, хем я хвали за ваксините

" Европейската комисия даде своите инструкции, въпреки и доста закъснели, само че изключително по тематиката за имунизациите поздравявам бързината, с която работят комисаря и Европейска комисия. Достъпна цена и налична за всички жители на Европейски Съюз ". Така министър председателят Бойко Борисов за повторно заключи метода на Европейски Съюз против пандемията от ковид.
Още: " "
Борисов изрази " мощно разстройване ", че в Китай имало 11 болни, като очевидно засяга дневна статистика, само че не посочи за кой ден приказва. За през днешния ден е за сред 24 и 26 случая, съгласно Worldometers и " Джонс Хопкинс ", само че за сред 11 и 9 случая, надлежно по двата представени източника. От тази позиция той изрази терзание сред огромните разминавания в статистиката по принцип - освен за Китай.
Психическото здраве на хората, суматохата и стресът, който се насажда във всяка една държава-членка, са извънредно рискови. Икономиките няма да устоят, разяснява още Борисов във връзка използването на по-тежки ограничения против разпространяването на ковид по света. Затова и българският министър председател видя като значима мярка рекомендацията да не се пътува до места, където има пик на заболеваемост.
Борисов подсети, че още не е пуснат в деяние, тъй като Европейският парламент не е склонен с всичко в него и още текат диалози с Европейския съвет и разяснения. Стигна се до такава степен, че Борисов благодари на президента Румен Радев, че споделил, че България и Гърция са мост на непоклатимост на Балканите.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР