Евентуалната визита на руския президент Владимир Путин по покана на

...
Евентуалната визита на руския президент Владимир Путин по покана на
Коментари Харесай

Председателството може да забави визитата на Путин в България

Евентуалната аудиенция на съветския президент Владимир Путин по покана на Румен Радев надали ще се състои по време на идното председателство на Съвета на Европейски Съюз. Идването на Путин у нас може случи в средата на годината, разгласи министърът, отговарящ за европредседателството - Лиляна Павлова. Идеята на президента Радев бе съветският му сътрудник да посети България за националния празник - 3 март. Както е добре известно обаче, България ще ръководи Съвета на Европейски Съюз през първите шест месеца на идната година.

В това време на редица места в София ще има непрекъсната защита и специфичен режим за напредването на транспортни средства. Това може да образува тапи в регионите към резиденция "Бояна ", НДК, двата терминала на Летище "София " и хотел "Маринела ", където ще отседнат по-голяма част от европейските политици, изясни Павлова.

Тя заяви, че интернет уеб сайтът за председателството ще бъде деен от 15 декември. Визията му пък ще бъде като на този на сегашния ръководител на Европейски Съюз - Естония.

Лиляна Павлова разгласи, че от ден на ден организации и компании са решили да станат спонсори на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР