На 24 май в резиденцията на премиера на Антигуа и

...
На 24 май в резиденцията на премиера на Антигуа и
Коментари Харесай

КМГ подари висококачествено медийно оборудване на Антигуа и Барбуда

На 24 май в резиденцията на премиера на Антигуа и Барбуда се организира гала, на която Китайската медийна група подари висококачествено медийно съоръжение на страната.

В церемонията участваха министър председателят, външният министър и министърът на информацията и връзките на Антигуа и Барбада, както и китайският дипломат в страната. Зам.-ръководителят на Отдел за гласност на Централен комитет на ККП и шеф на КМГ Шън Хайсюн изпрати документално приветствие до събитието.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед23458Проф. Дарина Григорова: Съюзът Русия-Китай е рационалният вектор в актуалните интернационалните отношенияАлтернативен Поглед39331Проф. Дарина Григорова за книгата на ген. Стоименов " Ескалация на войната в Украйна: България на кръстопът " Коментарен Поглед20641Зорница Илиева за заплахата да се допусне нов ерес в Българската православна църкваАлтернативен Поглед13845Д-р Илия Илиев: Китай и Русия - една взаимна политика по цялото пространство на светаАлтернативен Поглед15420Д-р Илия Илиев: Катастрофа или атентат е причина за гибелта на иранския президент!?Алтернативен Поглед118642Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед79703„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед78067Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!  Нако Стефанов, трагична орис, България, геопол </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР