Ева Славова стана новата и последна носителка на титлата Мис

...
Ева Славова стана новата и последна носителка на титлата Мис
Коментари Харесай

Новата плеймейтка Ева Славова ще кара Maserati-то по график с Диана Габровска

Ева Славова стана новата и последна носителка на купата " Мис Плеймейт " 2020. Жени Калканджиева, „ Мис България “ 2012 Габриела Василева, „ Мис Плеймейт “ 2019 Михаела Тодорова, топ гримьорът Пепа Стоянова и DJ Дамян избраха точно русата хала като най-достойна за короната.

За първи път в историята на състезанието, обаче имаше две победителки. Фаворит на публиката стана известната като “неосъществената кметица на Момин проход” - Диана Габровска. Победителките ще си разделят бутиковата корона, чек за 20 000 лева и чисто нов първокласен автомобил от Мазерати.

Новата " Мис Плеймейт " 2020 Ева Славова е на 31 години от град София. Майка е на 9-годишно момиченце и танцува в нощни клубове от 10 години. В изявление за Trafficnews, русокоската споделя, че вниманието към нея от страна на мъжката половина се е нараснало много повече след премията от състезанието. Тя е безапелационна, че не съжалява за нито една от корекциите по себе си, само че все още няма желание да трансформира нещо друго по себе си.

Ето какво показа още Ева Славова:

- Как се чувствате като новата носителка на купата „ Мис Плеймейт” 2020?

- Все още съм в еуфория, не съзнавам изцяло успеха, само че съм извънредно щастлива!

- С какво мислите, че спечелихте журито?

- Винаги съм се стремяла да се откроявам от тълпата, без да недооценявам останалите девойки, мисля че съумях да покажа себе си и да се откроя. Опита ми на сцена несъмнено беше от изгода.

- Станахте ли другарка с някоя от другите участнички?

- Всички девойки от състезанието са ми приятелки. Всяка има плюсове и минуси, както и аз. Освен конкуренция обаче ние бяхме и обединен екип.

- Какво мислите да извършите със извоюваната сума и… по какъв начин ще разделите с Maserati-то с Диана Габровска?

- Обмисляме да похарчим парите за коледни дарове, а за колата - ще създадем график.

- Вие имате 9-годишна щерка, по какъв начин тя реагира на вашата победа?

- Ами не пожела да гледа повторението на състезанието, за сметка на това попита дали ще ѝ купя нещо с премията. Знаете, децата имат напълно разнообразни ползи.

- В момента има ли мъж до Ева Славова и в случай че не, какъв би трябвало да бъде индивидът до вас?

- Има и е тъкмо това, от което нуждая се - грижлив, безрезервен и ме поддържа във всичко.

- Колко интервенции имате по себе си и съжалявате ли за някоя от тях?

- Имам интервенции и не скърбя за нито една от тях. Гърдите си направих предходната година, а напълно скоро нослето.

- А коя е идната, която бихте си създали?

- Нямам желание да трансформирам нещо друго. Не виждам нищо неприятно в това човек да усъвършенства някои неща, само че не ми харесва когато хората губят мярката за хармония.

- Кое е най-неприличното предложение, което сте получавали?

- Сега има някаква наклонност да се изпращат голи фотоси на мъжки атрибути. Даже нямам думи за този метод към връзка.

- Смятате ли, че откакто към този момент сте носителка на купата „ Мис Плеймейт” ще имате повече внимание от мъжката половина?

- Със сигурност. Вниманието стана по-голямо още при започване на състезанието. Радвам се, че предизвиквам мъжете и тяхното въображение. Гоня много по-високи цели от тази, а и внимание в никакъв случай не ми е липсвало.

- Тази година за първи път присъединяване в състезанието взе транс-плеймейтка! Какво мислите за Симона и смятате ли, че отсега нататък би трябвало да се даде по-голямо поле за развиване на „ различните”?

- За мен разнообразни няма. Светът е много разнороден. Симона с изключение на всичко, с което я свързват беше много мощен съперник в състезанието. Притежава хубост и съблазън в обилие.

- Имате ли любимец от носителките на купата „ Мис Плеймейт” досега? Коя е тя?

- Харесвам Жанет Осипова и Михаела Тодорова. Имат много разнообразни осанки, само че просто като ги погледнеш си сигурен, че не е имало по-добри от тях измежду техните съпернички. И двете сега се развиват много сполучливо във всяко начинание, което подхванат.

- Какво ще е първото нещо, което ще извършите след края на пандемията?

- Ще пътувам.

- Какви са упоритостите и задачите ви оттук нататък?

- Както нормално, имам милион хрумвания в главата си. До края на годината съм си дала пролонгация да подредя ясно задачите си, с цел да може да бъде по-лесно и тяхното осъществяване.

COVID-19 постави края на една ера. Печатното издание на Playboy стопира да излиза, а този месец беше и последният край на именития конкурс Playmate Of The Year, основал имена като Николета Лозанова, Златка Димитрова, Златка Райкова, Нора Недкова, Светлана Гущерова, Ася Капчикова, Жанета Осипова, Михаела Тодорова.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР