Елитният Валенсия имаше сериозни проблеми на шестнайсетинафиналите за Купата на

...
Елитният Валенсия имаше сериозни проблеми на шестнайсетинафиналите за Купата на
Коментари Харесай

Вратар падна на колене преди дузпа - как завърши експериментът му?

Елитният Валенсия имаше съществени проблеми на шестнайсетинафиналите за Купата на Краля макар непретенциозния си противник. Все отново отборът от не позволиха да се стигне до сензационна издънка и завоюваха още в постоянното време.
" Прилепите " бяха повели в резултата в 35-ата минута посредством Карлос Солер, само че Алфредо Ортуньо изравни от дузпа четвърт час преди края на дуела. Все отново в третата минута от добавеното време Денис Черишев донесе измъчения триумф и класира отбора си за осминафиналите.
При изравняването на резултата обаче феновете станаха очевидци на нещо доста любопитно. Вратарят на Валенсия Жауме Доменек се погрижи за това, откакто избра доста нетрадиционен метод да играе душевен игри с Ортуньо преди осъществяването на дузпата му.
Доменек падна на колене, с цел да разконцентрира своя конкурент. Все отново стражът не остана в тази поза до самия край, а малко преди изстрела се изправи и в действителност даже се метна в верния ъгъл, само че осъществяването бе твърдно положително, с цел да го избави.
.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР