Екстравагантният Иво Димчев пусна преди минути новия си хит Летен

...
Екстравагантният Иво Димчев пусна преди минути новия си хит Летен
Коментари Харесай

Иво Димчев разбива с Летен дъжд“

Екстравагантният Иво Димчев пусна преди минути новия си шлагер „ Летен дъжд “. Текстът и музиката са персонално негови, режисьор на видеото е Венци Костов, сподели инспекция на Lupa.bg.

С големия си капацитет Иво покорява всички жанрове на изкуството. Той е артист, танцьор, хореограф, създател на текстове и артист.

Провокативен и надарен - за него са писали най-големите международни медии – " Файненшъл таймс “, " Ню Йоркър “ и " Би Би Си ", които го назовават " културен феномен " и " извънземен ", съпоставят гос починалия артист Робин Уилямс. Режисьорът на паметния сериал " Туин пийкс “ Дейвид Линч назовава Димчев " човек с огромно наличие и необикновен глас ".

Иво Димчев е един от най-успешните българи зад граница, който по време на пандемията изнасяше концерти по домовете на хората, а когато избухна войната в Украйна, пя в бежански лагери на границата с Полша, с цел да повдигне духа на бежанците там.

Той е създател на повече от 100 представления и пърформанси, показвани из цяла Европа и Америка.

" В изкуството си предлагам диалог за храброст и независимост. Най-важното е да съм в непрестанен разговор с моята аудитория “, сподели неотдавна създателят пред БНР.

Ето и новото видео:



 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР