Касандра Каси“ Вентура проговори за бруталния побой, който отнесла от

...
Касандра Каси“ Вентура проговори за бруталния побой, който отнесла от
Коментари Харесай

Пребитата от Пи Диди проговори: Никога няма да се възстановя!

Касандра „ Каси “ Вентура проговори за бруталния побой, който отнесла от някогашния си рапъра Пи Диди през 2016 година 37-годишната R&B певица направи прочувствено изказване в четвъртък, съвсем седмица след публикуването на ужасяващото видео.

Каси благодари на всички за поддръжката и призна, че към момента се възвръща от претърпяното.

„ Благодаря ви за цялата обич и поддръжка. На моето семейство, другари, непознати и тези, които занапред ще срещам “, сподели Каси.

„ Изливането на обич сътвори място за моето по-младо аз, където да се установя и да се усещам в сигурност в този момент, само че това е единствено началото. Домашното принуждение е ПРОБЛЕМЪТ. Това ме трансформира в човек, който в никакъв случай не съм мислила, че ще стана. С доста твърдоглав труд през днешния ден съм по-добре, само че цялостен живот ще се възвръщам от предишното си. Благодаря на всички, които отделиха време да се заемат съществено с този въпро. Единствената ми молба е ВСЕКИ да отвори сърцето си за жертвите. Изисква се доста сърце, с цел да кажеш истината от обстановка, в която си бил безпомощен. Подавам ръката си на тези, които към момента живеят в боязън. Протегнете ръка към хората си, не ги отрязвайте. Никой не би трябвало да носи тази тежест самичък. Това пътешестване в никакъв случай не свършва, само че тази поддръжка значи всичко за мен. Благодаря ви “, безапелационна бе певицата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР