Американската рапърка Ники Минаж съобщи, че е била задържана на

...
Американската рапърка Ники Минаж съобщи, че е била задържана на
Коментари Харесай

Хванаха Ники Минаж да си носи трева в Амстердам

Американската рапърка Ники Минаж заяви, че е била арестувана на летище " Схипхол " в Амстердам през днешния ден по обвиняване в владеене на леки опиати, съобщи Ройтерс. 41-годишната Минаж е била арестувана часове преди да изнесе концерт в Манчестър, Англия. Певицата е разгласила видеоклип в обществената мрежа " Екс ", в който се вижда по какъв начин чиновник на летището й е споделил, че полицията желае да " претърси целия й багаж ".

" Сега споделиха, че са намерили трева и че друга група служители на реда би трябвало да дойдат тук, с цел да я претеглят ", сподели тя в идващия пост.

Холандската военна полиция удостовери, че 41-годишна американка е била арестувана за владеене на меки опиати в събота, като добави че е неразрешено такива субстанции да се изнасят от Нидерландия. Полицията не удостовери името на обвинената, само че съобщи, че тя към момента е арестувана в очакване на следствието, написа Българска телеграфна агенция. Бившата съдийка от " American Idol " изнесе концерт в Амстердам в " Зигго Доум " в четвъртък и се чака да се завърне там за друго шоу на 2 юни.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР