Експертът по киберсигурност и бивш началник на съответното звено в

...
Експертът по киберсигурност и бивш началник на съответното звено в
Коментари Харесай

Компютърен спец се изповяда по случая с Алексей Петров

Експертът по киберсигурност и някогашен шеф на съответното звено в ГДБОП Явор Колев описа тази заран пред Нова телевизия обстоятелства, свързани със убития предприемач.

„ Тежко ми е да приказвам по тази тематика, тъй като се познаваме от 20 години и ми е мъчно да приказвам. Той е визионер и всестранно развита персона. Лидер в науката, бизнеса, спорта и сигурността. Благодарение на неговата поддръжка знаете, че имаме орден по карате. Той остави един заплашителен образец ", стартира Колев.
-->
" Младите хора имаха превъзходен образец в негово лице. Наблюдавал съм негови студенти с какво внимание и респект го гледаха и по какъв начин попиваха всяка негова дума. Той остави голямо завещание след себе си и то може да бъде мултиплицирано ", счита специалистът.

" През последните няколко месеца се изговориха какви ли не небивалици. Много джуджета се опитваха да се качат на раменете му, с цел да наподобяват значими. Това са естествени неща, само че не желая да разясня повече тази тематика, тъй като тя е мъчителна, освен за мен, само че и за доста хора. Той имаше голям кръг от другари “, сподели Колев.

„ През последните 20 години не съм видял Алексей да се опасява от каквото и да било. Опитаха се да го съсипят, да му унищожат живота и да му откраднат бизнеса, той не се опасява и по тази причина не съумяха ", разяснява той.

Колев бе запитан дали е правилно съгласно него, че Алексей Петров е бил част от политическия живот в страната. „ Той играеше доста функции, бил е в целия публичен живот. Той влагаше в науката, образованието и спорта “, сподели Колев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР