Екипите на пожарната са имали 5 излизания през изминалото денонощиеВчера,

...
Екипите на пожарната са имали 5 излизания през изминалото денонощиеВчера,
Коментари Харесай

Огнеборци разбиха вратата на апартамента на припаднала жена в блок „Лена“

Екипите на пожарната са имали 5 излизания през миналото денонощие

Вчера, в 13 часа, два екипа от Втора РСПБЗН са посетили адрес на алея „ Ела “ в Русе, в бл. „ Лена “, по сигнал за „ миризма на загоряло ястие “ в заключен апартамент, населяван от стара жена, с която няма връзка. При идване на адреса се е наложило да бъде разрушена входната врата на жилището, където 88-годишната обитателка е била открита паднала на една от терасите в безпомощно положение, а повода за миризмата се е оказал включен електрически котлон без подложен съд за готвене върху него. Повикан е екип на ЦСМП и е оказано подпомагане за преместване на потърпевшата до колата за спешна помощ.

Пожар в боклуци, суха трева и шубраци са гасили два противопожарни екипа от службата във Ветово и от Първа РСПБЗН в Русе, през вчерашния ден за времето от 12:51 до 17:00 часа. Произшествието е зародило в гр. Сеново, на повърхност от към 8500 m2, в регион с обособено нерегламентирано бунище, главно за оборска тор. При случая не са породени вреди.

От 17:00 до 18:10 часа екип от Първа РСПБЗН е изпратен да гаси горене на поляна в региона на вилна зона, намираща се в кв. „ Чародейка “, зад учебното заведение. Горенето е ликвидирано на повърхност към 50 m2, без вреди.

Запалване в суха трева и шубраци са гасили два екипа от РСПБЗН-Ветово в землището на с. Тетово, за времето сред 17:52 и 19 часа. Горенето е ликвидирано без вреди, на повърхност от към 200 m2.

Вечерта, сред 19:36 и 21:40 часа, огнеборци от Ветово още веднъж се е наложило да унищожават зародило горене на боклуци на повърхност от към 300 кв.м. в нерегламентираното бунище в гр. Сеново.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР