Едно от нещата, за които холивудските звезди харчат най-много пари

...
Едно от нещата, за които холивудските звезди харчат най-много пари
Коментари Харесай

Най-скъпите звездни имения

Едно от нещата, за които холивудските звезди харчат най-вече пари са парцелите. Красиви гледки, екстри и жилища с история са измежду главните неща, за които наблюдават известните, когато влагат в дом, написа каналът във vbox7. Ето и кои са звездите, които са дали най-вече пари за имение:

Тейлър Суифт

Грузинското възрожденско имение на Тейлър Суифт от 1934 година е място от фантазиите. Разполага със седем спални, 10 бани и доста място за развлечение на гостите, а крайбрежното местонахождение носи впечатляващи гледки. Имението на изпълнителката коства 30 милиона $.

Том Круз

Имението на Том Круз в Колорадо има живописна планинска панорама. Къщата от 10 000 квадратни метра, включва стадиони за хокей, тенис, баскетбол и частна писта за мотокрос. Имението на звездата възлиза на 59 милиона $.
 

— Log Home Living (@loghome_living)
Анджелина Джоли

Замъкът на Анджелина Джоли в Южна Франция се прави оценка на 61 милиона $. Тя има лично лозе, 35 спални, банкетна зала, басейн и даже обособени фитнес зали за мъже и дами.
 

— ForbesLife (@ForbesLife)
Биосе и Джей Зи

Звездната двойка живее в имение в Бел Еър за 88 милиона $. В него има 4 външни басейна, изцяло оборудван спа център, баскетболно игрище и несъмнено, гараж за 15 коли.
 
: Beyoncé & Jay Z's home in Bridgehampton, New York
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР