Американският инвестиционен фонд “Оуктрий направи първото си изявление към феновете

...
Американският инвестиционен фонд “Оуктрий направи първото си изявление към феновете
Коментари Харесай

Новите собственици на Интер към тифозите: Вашата страст и лоялност са в сърцето на неспирните успехи

Американският капиталов фонд “Оуктрий ” направи първото си изказване към почитателите на Интер, откакто влезе като нов притежател на отбора. Американците, които досега финансираха досегашния главен акционер - китаецът Стивън Жанг и компанията му “Сунинг ”, се трансфораха в мажоритарен притежател на “нерадзурите ” преди дни, откакто Жанг не съумя да изплати сумата по рефинансиране на дълга си към фонда, възлизаща на 380 милиона евро дружно с лихвите.

От “Оуктрий ” обявиха цялостната си ангажираност към клуба и предпочитание актуалните триумфи да бъдат продължени и надградени. През одеве приключилата акция Интер стана първенец на Серия А по безапелационен метод, изпреварвайки градският противник Милан с цели 19 точки.

“До всички “нерадзури ”,

Днес бележим нова глава в партньорството сред Интер и “Оуктрий ”. Тъй като поемаме собствеността, желаеме да потвърдим нашия ангажимент към просперитета и триумфите на клуба. От 2021 година ние поддържаме Интер като сътрудник, ценейки наследството, историята и непоклатимия дух на играчите и почитателите.

Вашата пристрастеност и преданост са в сърцето на неспирните триумфи на клуба. Горди сме, че нашата финансова поддръжка през последните три години спомогна за постигането им. Очакваме с нетърпене да продължим да работим в тясно съдействие с сегашния мениджърски екип, с цел да надградим над инерцията, която бе реализирана с слагането на втората звезда (през тази година Интер завоюва 20-ата си купа на Италия). Поради тези аргументи ние сме фокусирани върху обезпечаването на оперативната и финансовата непоклатимост, с цел да помогнем за постигането на непрекъснати триумфи на и отвън терена. Форца Интер!, ” се споделя в формалното послание на новите притежатели към “синьо-черната ” част от Милано и милионите почитатели на “нерадзурите ” по света.

Треньорът на отбора Симоне Индзаги най-вероятно ще има среща с представители на “Оуктрий ” на следващия ден, на която ще бъде разисквано бъдещето на клуба и идния трансферен прозорец. Италианската преса твърди, че американците ще завършат и удължаването на договора на наставника с две години в идващите седмици. Не се чакат съществени промени по високите етажи на клуба, като най-вероятно Джузепе Марота и Хавиер Санети ще запазят водещата си роля във взимането на решенията по ръководството на клуба.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР