В Конгреса, заседнал в задънена улица, законодателите са свикнали с

...
В Конгреса, заседнал в задънена улица, законодателите са свикнали с
Коментари Харесай

Конгресът се противопоставя на собствения си закон, не успява да монтира паметна плоча в чест на полицейските служители от 6 януари

В Конгреса, затънал в задънена улица, законодателите са привикнали с мудността в работата си на Капитолийския рид. Но конгресменът Зоуи Лофгрен, демократ от Калифорния, която съставлява регион на залива на Северна Калифорния от 1995 година, е вбесена от едно съответно задържане. 

„ На писмата ми не е отговорено. И това е тайнственост за мен “, сподели Лофгрен, вдигайки ръце от отчаяние, до момента в който говореше с CBS News тъкмо до постройката на Камарата на представителите на Съединени американски щати преди няколко дни. 

Лофгрен и група други висши демократи в Камарата на представителите се питат за какво дребна плоча в чест на полицаи, които избавиха Капитолия — и законодателите и чиновниците, работещи там — на 6 януари 2021 година не е приключена или сложена до крайния период март 2023 година, изискван от закона.   

законът за разходите приет и подписан в закон през март 2023 година изискваше основаването на плоча с имената на офицерите, които са служили на 6 януари, и изискваше тя да бъде сложена на западния фронт на Капит...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР