Бразилия започна колебливо участието си на Копа Америка 2024. Селесао

...
Бразилия започна колебливо участието си на Копа Америка 2024. Селесао
Коментари Харесай

Коста Рика препъна Бразилия още на старта на Копа Америка

Бразилия стартира нерешително присъединяване си на Копа Америка 2024. " Селесао " направи нулево реми с Коста Рика в първия си мач от група " D " на шампионата.

Играчите на Доривал Жуниор дадоха всичко от себе си, с цел да стигнат до успеха, само че направиха много пропуски, един техен гол бе анулиран, а един път и гредата оказа помощ на противника им.

Бразилия имаше самодейността още през цялото време, само че първо Родриго пропусна добра опция, като стреля около вратата, а по-късно Рафиня изскочи зад отбраната, само че ударът му бе избавен от вратаря Патрик Секейра.

В 30-ата минута кариоките съумяха да отбележат гол посредством Маркиньос, само че след деликатно ревизиране с ВАР попадението бе анулирано поради засада.

В самия завършек на първата част Родриго насочи много рисков шут от границата на пеналта, само че кълбото мина на сантиметри над напречната греда. Преди това пък съдията не даде дузпа за Селесао за игра с ръка на бранител на противника.

И през второто полувреме Бразилия продължаваше да нападна, само че Коста Рика се бранеше много проведено. В 63-тата минута и шансът бе на страната на костариканците, откакто страховит отдалечен удар на Лукас Пакета се отби от гредата.

В заключителните минути на два пъти и Бруно Гимараеш насочи рискови изстрели. Първият в 79-ата минута бе избавен от вратаря, а вторият в 92-рата минута мина на сантиметри до гредата.

Междувременно бразилците стачкуваха за повторно против съдиите за неотсъдена дузпа против Родриго, който се строполи в наказателното поле след прикосновение със бранител, само че сякаш преигра в обстановката и реферите взеха вярното решение.

В последна сметка срещата приключи при нулево реми, като двата отбора започват шампионата с по точка в актива си и разделят 2-рото място в групата. Лидер е Колумбия с 3 точки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР