Шампионите на Франция и Италия – ПСЖ и Интер, ще

...
Шампионите на Франция и Италия – ПСЖ и Интер, ще
Коментари Харесай

ПСЖ и Интер с най-много представители на осминафиналите на Евро 2024

Шампионите на Франция и Италия – ПСЖ и Интер, ще имат най-вече представители на осминафиналите на Евро 2024, демонстрира информация на профилираното издание Transfermarkt. И двата тима имат по 12 свои футболисти във етапа на директни елиминации, която стартира в събота с дуела Италия - Швейцария.

В състава на „ Скуадра адзура “ Интер има 5 представители: Александро Бастони, Федерико Димарко, Матео Дармиан, Николо Барела и Давиде Фратези. Срещу тях в събота ще се изправи вратарят Ян Зомер, който пази за Швейцария.

Първенецът на Англия – Манчестър Сити, остава с 11 представителя на осминафиналите, следват испанските грандове Реал Мадрид и Барселона с по 10. Толкова имат и Байерн Мюнхен. Следват Лайпциг (9), Арсенал (8), Рома (8), Борусия Дортмунд (8), Манчестър Юнайтед (7), Милан (7), Болоня (7) и други

В събота, 29 юни, гледайте Швейцария - Италия от 19.00 ч. на BNTNEWS.BG/SPORT и от 22:00 ч. Германия - Дания по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3, и на BNTNEWS.BG/SPORT.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР