Легендата на Германия Руди Фьолер смята, че Бундестима е фаворит

...
Легендата на Германия Руди Фьолер смята, че Бундестима е фаворит
Коментари Харесай

Руди Фьолер: Убеден съм, че Германия е сред фаворитите на Евро 2024

Легендата на Германия Руди Фьолер счита, че Бундестима е любимец за спечелването на Европейското състезание, което ще се организира в страната през лятото.

Според него, Германия може да се смята за любимец на Евро 2024 на база успехите в контролите против Франция и Нидерландия по-рано през годината.

Германците започнаха първи от два лагера преди еврофиналите и съгласно Фьолер националите на страната демонстрират очевидно израстване.

" Последните два мача през март бяха основен миг от нашето развиване. Тези две победи ни дават повече оптимизъм. Огромен оптимизъм. Не желаеме да се изхвърляме, само че това е правилно ", съобщи Фьолер конференция при започване на първия от двата подготвителни лагера на " Маншафта ", с който отборът да се приготви за Евро 2024.

" Тези два интернационалните мача демонстрираха, че имаме желание да останем в шампионата до самия край. Все отново сме домакини и ще бъдем оптимисти, че можем да стигнем допустимо на първо време. Най-добрият излаз ще бъде присъединяване на финала в Берлин ", сподели още Фьолер, който е състезателен шеф в националния тим на Германия.
 Пълната стратегия на Евро 2024
Пълната стратегия на Евро 2024

Ето цялата програма
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР