Едно малко момиченце успя да разнежи до сълзи футболния великан

...
Едно малко момиченце успя да разнежи до сълзи футболния великан
Коментари Харесай

Внучката на Стоичков влезе във Фермата и го разчувства до сълзи

Едно малко момиченце съумя да разнежи до сълзи футболния исполин Христо Стоичков във " Фермата ". Камата, който влезе като специфичен посетител в риалитито, се трансформира в елементарен, благополучен дядо, откакто зърна внучката си в стопанството. Появата ѝ беше проведена от продукцията като специфична изненада за именития №8.



Сладката Миа, която е щерка на по-малката дъщеря на някогашния състезател - Мика, влезе сама през тежката дървена врата. Като я видя, Стоичков разпери ръце и се втурна към нея, заговаряйки с меден глас, с който не се обръща към никой различен, написа life.dir.bg.

" Ела, предци, да забележим каките и батковците. Те си вършат къщурка тук, имат си кокошчици, патенца и теленца ", сподели с любов той на детето, хвана го за ръка и го разведе из стопанството.



След това двамата си потеглиха от " Фермата ", изпратени от участниците и от звука на гайда.

Футболистът прекара няколко дни в риалитито и не се спря - копа, кова, ряза, въртя чеверме и разкава истори. Камата поведе и хорото, на което се хванаха всички участници, накривил калпак и облечен в национална носия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР