Един от основните пропагандисти на режима на Владимир Путин -

...
Един от основните пропагандисти на режима на Владимир Путин -
Коментари Харесай

Пропагандист на Путин разкри голямата цел на руската армия

Един от главните пропагандисти на режима на Владимир Путин - Владимир Соловьов, разкри в изявление за италианска телевизия огромната цел на съветската войска – това е Приднестровието.

На 24 февруари съветската войска, по разпореждане на Владимир Путин, стартира пълномащабна непредизвикана война против Украйна, която продължава и до през днешния ден. Руската войска беше разгромена в Киевска област и в този момент е съсредоточила офанзивите си на изток в Донбас.

Соловьов съобщи, че съветските войски имат намерение да доближат Приднестровието, създавайки сухопътен кулоар в Южна Украйна. Италианският ефирен водещ не съумя да сдържи страстите си и искрено разяснява чутото: " Приднестровието? Господи, Донбас няма нищо общо с това! Донбас е единствено опрощение “, съобщи той.

„ Искате половин Украйна и изцяло да отнемате Черно море от Киев. Мислите ли, че Украйна ще допусне това? Мислите ли, че ние - италианци, европейци, членове на НАТО, можем да допуснем такава обстановка? Това е невероятно ", сподели италианският публицист.

Най-голямата и цинична неистина на режима на Владимир Путин е, че Русия е нападнала Украйна, с цел да я „ денацифицира “ и да отбрани рускоговорящото население там. В реалност Русия желае да анексира още украински територии и да организира противозаконни референдуми, сходно на този в Крим. По принудителен метод съветските военнопрестъпници желаят да разширят сферите си на въздействие, които са имали по времето на Съюз на съветските социалистически републики. Путин не крие, че това е и огромната му фантазия, само че лъже за претекстовете, с които Русия стартира тази война. Според военни анализатори Молдова ще е идната цел на съветската войска, в случай че тя успее да превземе Одеса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР