Треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез отдаде дължимото на своите

...
Треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез отдаде дължимото на своите
Коментари Харесай

Душан Керкез: Явно някъде беше написано, че тази купа е за нас

Треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез отдаде дължимото на своите играчи за себераздаването и проявения темперамент при успеха с 3:2 против Лудогорец във финала на шампионата за Купата на България по футбол.

" Фантастично възприятие! Взехме купата и отиваме в Европа. Сега два дни ще честваме, ще пием, ще пеем и по-късно ще мислим за бъдещето. Последните три мача ще играят повече млади играчи, някои от титулярите ще получат отмора. Поздравления за Лудогорец за сезона, за моя сътрудник Георги Дерменджиев. За мен беше огромно предизвикателство да играя против него ", показа експертът.

" Ние страдахме на терена, само че големи поздравления за моите играчи, за почитателите, които пристигнаха да ни поддържат ", добави Керкез

" Това беше европейски мач. Явно някъде беше написано, че тази купа е за нас. Искахме да държим топката по-дълго, тъй като тогава Лудогорец се усеща неловко. Имахме шанс в някои обстановки, Лудогорец пропусна положения ", сподели още старши треньорът на Ботев.

" Знаем, че почитателите ни са 12-ият състезател, благодаря им за поддръжката, трофеят е за тях ", приключи Душан Керкез.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР