Един от най-компрометираните кметове в България – петричкият градоначалник със

...
Един от най-компрометираните кметове в България – петричкият градоначалник със
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Ценоразписът на Димитър Бръчков – 25 000 лв. за полицай, 10 бона за учител, 5000 лева за чистачка

Един от най-компрометираните кметове в България – петричкият градоначалник със затихващи функционалности Димитър Бръчков, имал ценоразпис за назначение на нови учители, служители на реда и даже чистачи!

Според локалния преподавател Цветан Ташев, който от години се пробва да стартира работа без да взе участие в мръсни схеми, 10 000 лв. коствало назначението на даскал в Петрич, 25 бона се броят за служител на реда и 5000 лева за чистачка.

 Цветан Ташев

По думите му ръководителят на Съюза на българските учители Янка Такева не е права, че има апетит за учители, откакто даже в областта на образованието приказваме напълно за политически назначения, които минават през кмета или пред депутата от района.

Реклама

 Отговорът на потресената от разкритията на Цветан Ташев шефка на учителския профсъюз Янка Такева, която към този момент е осведомена със схемите на Бръчката

Ташев е безапелационен, че всички назначения минават през кмета, с цел да има корупция. Ако искаш да получиш работата, минаваш през кмета, това е жалката истина, счита индивидът, който, по негови думи, от 2015-а се води открита война против мафията и корупцията.

Вижте повече във видеото:

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР