Един от най-известните фенове на ЦСКА – Здравко Желязков от

...
Един от най-известните фенове на ЦСКА – Здравко Желязков от
Коментари Харесай

Здравко от Ритон: Лудогорец вече не е нищо повече от другите

Един от най-известните почитатели на ЦСКА – Здравко Желязков от дует „ Ритон “, показа упованията си за дербито с Левски и разяснява настоящите тематики към ЦСКА.

" Аз, откогато се помня, когато единият тим е бил любимец преди дербито, другият постоянно печели. Или хайде, в случай че не постоянно, в над 90% от случаите. И в този момент съм обезпокоен, както преди всяко дерби. Това е най-големият мач в България и постоянно е непредвидим. Лошо е, че няма да има аудитория. Надявам се естествено да бием. И с половин на нула да е, само че да е за нас.

Сега ние сме с съсловия над тях. При " Левски " има двама-трима, които нещо играят. Всички останали са там около рецесията или по-точно поради рецесията са се озовали на „ Герена “. Най-много съм обезпокоен от подценяване. Не бива да се позволява. Играем добре напоследък и едно надменност от наша страна може доста да обърка нещата. Да ни вкарат Левски като предходната есен с половин удар два гола и след това да се окопаят. При подобен процес може да стане комплицирано за нас. Другото, което ме тормози е, че имаме доста чужденци, като Санкаре, които не знаят какво значи това дерби “, показа Здравко пред " Мач Телеграф ".

„ Надявам се и съдията да е справедлив. Искам да кажа, че ЦСКА е поголовно рязан от съдиите. Има един с гола глава от Шумен (б.а. Станислав Тодоров) единствено като видя, че той е арбитър и не виждам мача. Знам какво ще стане. Сега Слава Богу няма да е той, а Никола Попов.

Дано да бъде неутрален. От играта ни напоследък не съм доста удовлетворен. Да - победихме Рома, само че истината е, че ги излъгахме. В 70% от времето топката беше в тях. Доколкото разбрах и Акрапович го е признал това пред италиански медии. Но за историята остава резултатът и това, че ЦСКА е взел скалпа на следващ европейски гранд.

Мисля, че чужденците ни в тима са качествени, като се изключи Санкаре. И той има качества, само че за парите, които взима, не дава това, което би трябвало. Прави ненужни, дори безумни фаулове, дълго време мисли какво да прави, когато топката е в него, равнодушен е към играта. Показа и неприятно отношение към треньора и клуба. За мен би трябвало да си вземе куфарите и да си отпътува. Най-малкото, което би трябвало да се случи е да му бръкнат крепко в джоба, което не се колебая, че е направено “ - продължи артистът. Попитахме го кой състезател на ЦСКА му харесва най-вече и има ли състезател от „ синия “ лагер, който го тормози.

„ От нашите ми харесва доста Мазику. Хвърля се доста, играе с хъс, като същински армеец. Али Соу също доста се раздава, печели доста единоборства, само че би трябвало единствено да вкарва малко повече. Занев се заканва на Левски, само че по-добре да не се изхвърля, а да понижи грешките. Прави по 6-7 на мач, като по предписание едната води до гол във вратата ни. И в пасовете бърка доста.

Левски като ги виждам, единствено Паулиньо може да ме тормози. Личи си, че е доста добър футболист. Имат и един, който още преди да влезе в игра е за два жълти картона – Мартин Райнов.

Притеснявам се и да не ни заритат. Направо не ми се гледаше по време на мача ни с Ботев (Вр). И те имаха единствено един дето нещо играеше – номер 9 (б.а. - Даниел Генов), всички останали единствено ритат. Като ММА бойци бяха. Все едно играхме с туземци. Мисля, че в случай че съдиите са безпристрастни, имаме късмет и за купата. Лудогорец към този момент не е нищо повече от другите. Движат се от инерцията и разчитат на съдийски дарове. Мисля, че и притежателят им не ги желае, просто му се поставят “, приключи Здравко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР