Един от ключовите футболисти на Манчестър Сити Давид Силва за

...
Един от ключовите футболисти на Манчестър Сити Давид Силва за
Коментари Харесай

Давид Силва: Миналата година главата ми не беше в Манчестър

Един от основните футболисти на Манчестър Сити Давид Силва за следващ път приказва за миналата година, която беше най-тежката в живота му. Причината е преждевременното раждане в шестия месец на сина му Матео, който дълго се бореше за живота си. Заради това халфът пропусна редица мачове на отбора в края на предходната година, само че детето му към този момент е в устойчиво положение.

“Това бяха най-трудните няколко месеца в живота ми. Всеки път, щом се прибирах вкъщи, прекарвах цялото време със брачната половинка ми Йесика и Матео. Пътуванията бяха доста дълги и в никакъв случай не почиваш, тъй като си мислиш за сина си и колегата си от самото начало. Не ядях вярно и упражнявах единствено един път седмично. Дължа доста на Пеп Гуардиола, съотборниците ми и клуба. Всички ме поддържаха доста.
NEW ISSUE
David Silva: My head wasn’t in Manchester last year – I owe Pep and City so much

https://t.co/UFLEsoNiNz#FFTNewIssue @21LVA pic.twitter.com/Ouprhy8uhp
— FourFourTwo (@FourFourTwo) December 6, 2018 Главата ми не беше в Манчестър и Пеп усети, че е по-добре за тима и за личното ми здраве да бъда със фамилията ми. Трябваше да съм покрай тях. Ако не се беше случило по този метод, нямаше по какъв начин да се оправя с всичко. Цялото отиване до Валенсия и връщане от там щеше да е прекомерно много”, показа Силва пред FourFourTwo.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР