Един от фаворитите в руското първенство Краснодар измъкна драматична победа

...
Един от фаворитите в руското първенство Краснодар измъкна драматична победа
Коментари Харесай

Голям пропуск на Хичо и втори домакински провал за Урал

Един от любимците в съветското състезание Краснодар измъкна трагична победа при гостуването си на Урал. Резервата Павел Мамаев вкара хубав гол с глава в 89-ата минута и донесе триумфа с 2:1 на " биковете ". Те губеха на почивката след попадение на Ерик Бикфалви първоначално, а Виктор Клаесон изравни в 48-ата минута.

Урал позволи второто следващо проваляне на " Екатеринбург Арена " по-късно от Анжи в първия кръг. Николай Димитров беше титуляр и имаше отлична опция да открие головата си сметка за сезона, само че я пропиля. При 1:1 българинът остана очи в очи с вратаря на Краснодар Сергей Крицюк, само че стреля в обсега му и стражът мазета с крайник.

Хичо действаше по десния фланг на офанзивата на Урал, отляво играеше Отман Ел Кабир, а Бикфалви беше зад централния нападател Владимир Илин. Дебют за " оранжевите " направи Сергей Бризгалов, който можеше да се разпише в средата на първото полувреме, само че Крицюк избави удара му с глава.

След като през седмицата разруши скъпата си кола и се отърва без пострадвания, Фьодор Смолов изведе Краснодар с капитанската лента. Руският национал беше дебитор на отбора си за загубата на старта на сезона от Рубин, когато на процедура асистира за втория гол на Сардар Азмун. От новите попълнения на " биковете " в титулярния състав се появиха Дмитрий Стоцкий и Урош Спаич, а Кристиан Куева влезе след почивката.

Урал стартира доста по-агресивно и поведе още в 7-ата минута. Домакините, които по традиция разчитат главно на флангови офанзиви, разиграха хубава композиция и Денис Кулаков центрира към непокрития Бикфалви за 1:0. Вина за гола носи Игор Газинский, оставил непокрит румънския халф. Малко по-късно Газинский можеше да се реваншира, само че Ярослав Годзюр инстинктивно мазета в корнер.
Това бе и единствената рискова обстановка пред вратата на Урал. Хората на Дмитрий Парфьонов решително си подаваха в средата на терена и не оставяха свободни пространства за пробивите на Кристиан Рамирес и Виктор Клаесон.

След почивката нещата бързо се трансформираха. В 48-ата минута триходова композиция сред Маурисио Перейра, Смолов и Клаесон приключи с гол на шведския национал.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 2 кръг, събота 4 август  Урал 1:2краен резулат  Краснодар
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР