Двуличниците в ГЕРБ, които уж са против диктатора Путин, докато

...
Двуличниците в ГЕРБ, които уж са против диктатора Путин, докато
Коментари Харесай

ГЕРБ двуличие: Росен Плевнелиев одобрен за президент от… Русия

Двуличниците в ГЕРБ, които сякаш са срещу „ диктатора Путин ”, до момента в който Бойко наля 3 милиарда лв. в съветския „ Турски поток ”, лъснаха злокобно за следващ път.

Според дисидента Петър Бояджиев даже одиозният президент на шайката Росен Плевнелиев е минал утвърждението на Москва, преди да се възкачи на поста.

Ето какво написа Бояджиев, Narod.bg разгласява текста без редакторска интервенция:

Няма да спра да недоумявам, доколко болшинството в България си живее в един виртуален свят и отхвърля да види действителността.

Реклама

Говори се за съветската пета колона, а не се виждат обстоятелствата. Ще загатна единствено един. До ден сегашен България е имала единствено един Президент непосочен от Русия.

Става дума за Петър Стоянов. Независимо от нашето отношение към него,  това са обстоятелствата. Петър Младенов и Желю Желев, посочени от Горбачов, Георги Първанов посочен от Путин и за похлупак някогашен сътрудник на Държавна сигурност. Росен Плевнелиев посочен от Борисов със единодушието на Русия.

Там постановката е по-сложна и малко известна. Планът е бил Росен да завоюва доверието на евроатлантическите ни сътрудници и след един мандата да влезе във висшите етажи на НАТО.

Да но не би. Уйдурмата се провали. Румен Радев посочен и подбран от стратегическият център на Путин, ръководен тогава от Решетников. Чудя, се какво чакат болшинството българи, откакто живеят вън от действителността.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР